2B Biopeeling 

De 2B Biopeeling gezichtsbehandeling is een effectieve behandeling, die gegeven wordt in de betere, gespecialiseerde schoonheidssalons. De biopeeling richt zich op pure huidverbetering, het wordt zeer gewaardeerd door klanten met huidproblemen of met een onrustige huid. Tevens een perfecte anti-ageing behandeling, om preventief de huid gezond en stralend te houden.

De biopeeling van 2B Bio Beauty is de nieuwste generatie kruidenbehandeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie voor huidverbetering. Deze biopeeling methode is gericht op het verwijderen van dode cellen (corneocytes) bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere andere peelings die alleen aan de opppervlakte werken, activeert de 2B Biopeeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en 100% natuurlijke ingrediënten van de biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!

De 2B Biopeeling gezichtsbehandeling is te boeken voor € 74,50

 

Welke resultaten kan men verwachten?

De huid wordt diep gezuiverd, het cellulaire metabolisme opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn gladder en pigmentvlekken verminderd. Het elimineert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al duidelijk zichtbaar.

 

 

Effectief bij:

- Anti rimpel behandeling

- Fijne lijntjes

- Vale slecht doorbloede (rokers) huiden

- Onzuiverheden

- vette huid

- Acne

- Rosacea

- Eczeem

- Littekens

- Grove poriën

- Pigmentvlekken

 

Advies:

Herhaal de 2B Biopeeling om de 4 á 6 weken. Bij speciale gelegenheden als een bruiloft, feest o.i.d. plan dan uw biopeeling zo'n 10 dagen voor de belangrijke datum.

Wanneer een kuur inplannen?

Een kuur bestaat uit 3 behandelingen in 10 dagen. Geadviseerd wordt om tijdens de kuur de producten van 2B Bio Beauty thuis te gebruiken voor het optimale resultaat.

De prijs van deze kuur is € 195,00. Dit is exclusief de producten voor thuisgebruik.

Heeft u vragen over de kuur van 2 B Biopeeling en /of over het gebruik van 2B Bio Beauty producten voor thuis, neem dan contact op via het contactformulier op de website.

 

Nazorg 2B Biopeeling:

- Drink 1,5 tot 2 liter water per dag.

Zo voert u de afvalstoffen af. Wanneer u niet voldoende water drinkt kunt u door de afvalstoffen last krijgen van huidonzuiverheden of hoofdpijn. Ook kan uw huid wat roder worden. Daarom is het belangrijk om veel water te drinken de dag na de behandeling.

- Gebruik de producten van 2B Bio Beauty voor een optimaal resultaat.

U haalt hierdoor snellere en mooiere resultaten, en beperkt ook de kans op een eventuele allergische reactie.

- Vermijd 10 dagen na de 2B Biopeeling zonnebaden (vakantie of zonnebank).

Uw huid is na een 2B Biopeeling bezig zich te vernieuwen. Als u onder de zonnebank gaat, loopt u het risico dat het teveel wordt voor uw huid. Als u gevoelig bent voor overpigmentatie kunt u zelfs pigmentvlekken ontwikkelen. Vermijdt daarom het zonnebaden de eerste 10 dagen na de behandeling. Een biopeeling ondergaan de dag voor vertrek naar een zonnige vakantiebestemming, is dus geen goed idee.

- Gebruik een beschermende en verzorgende zonbescherming.

Sluit uw dagverzorging af met de 2B Bio defense om zo uw huid optimaal te beschermen tegen vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.

- Scrub bij lichte schilfering van de huid.

3 á 4 dagen na de biopeeling behandeling kunt u een lichte schilfering opmerken. U kunt da de huid voorzichtig scrubben met de 2B Gommage. Vervolgens brengt u een masker aan naargelang uw huidtype.