Over ons

Het Huis van Braams is een professionele salon aan huis waar uw huid de volledige aandacht krijgt. Het Huis van Braams staat voor professionaliteit, kwaliteit en vertrouwen. Mijn naam is Elvira Braams, sinds 2006 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en nagelstyliste.

De eerste keer dat u de salon bezoekt voor een gezichtsbehandeling wordt er een huidanalyse gemaakt om te bepalen welke behandelingen en producten het beste voor uw huid geschikt zijn. Het resultaat is zichtbare verbetering van uw huid en totale ontspanning van lichaam en geest. Natuurlijk kunt u tijdens de behandeling genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.

Regelmatig volg ik trainingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging om uw huid op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen en te houden. Het Huis van Braams is aangesloten bij ANBOS. 

Kortom, als u een moment voor u zelf wilt hebben, even weg uit de drukte dan bent u van harte welkom bij Het Huis van Braams.

In de salon kunt u zowel contant als met pin betalen.

 

Uw schoonheidsspecialiste,

Elvira Braams