Wat is CND SHELLAC?
 
CND SHELLAC Brand 14+ Day Nail Color is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. Tegenwoordig is SHELLAC niet meer weg te denken uit menig salon en zijn er al vele merken gevolgd met soortgelijke behandelingen die 'gellak' of 'gelpolish' worden genoemd. Deze producten zijn echter niet te vergelijken met CND SHELLAC en bestaan uit een hele andere formule.
Want de formule van CND SHELLAC, dat is nog steeds het best bewaarde geheim!
 
Is CND SHELLAC veilig?
 
CND SHELLAC is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (ook voor zwangere dames!). Bij alle producten die CND op de markt heeft gebracht, staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Bij een SHELLAC behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen van SHELLAC is geheel veilig en pijnloos. SHELLAC wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doordrenkt is met CND Nourishing Remover. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de SHELLAC wordt verwijdert.
 
Hoe werkt CND SHELLAC?
 
CND SHELLAC is een systeem dat uitsluitend is ontwikkeld om te werken met elkaar. Zo zijn de producten van CND die nodig zijn voor het aanbrengen van SHELLAC afgestemd op elkaar, wat er mede voor zorgt dat SHELLAC kwalitatief een zeer hoogstaand systeem is. Om de professionele kwaliteit te waarborgen dient dan ook het gehele systeem gebruikt te worden. SHELLAC wordt altijd aangebracht door een professional die hiervoor een opleiding heeft gevolgd bij CND.
 
Hoe verwijder ik CND Shellac?
 
In de salon wordt de CND SHELLAC verwijderd met remover wraps die doordrenkt zijn met CND Offly Fast Replenishing remover die enkel en alleen de nagel bedekken. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt. Na 8 minuten worden de wraps verwijdert en zullen eventueel restjes zachtjes van de nagels worden verwijderd met een bokkepootje of orangewood stick. Uw nagels zijn nu weer klaar voor een nieuwe kleur!
Verwijder uw SHELLAC nooit door het er zelf vanaf te trekken of eraf te vijlen! Hiermee brengt u schade aan uw natuurlijke nagel.
 
CND SOLAROIL
 
Deze award winnende SOLAROIL kunt u aanbrengen over uw gehele nagels tijdens het dragen van CND Shellac en wanneer de CND Shellac verwijderd is. SOLAROIL zorgt voor een diepe hydratatie, zachte nagelriemen en houdt de CND Shellac soepel en flexibel.
Deze SOLAROIL is uiteraard verkrijgbaar in de salon!
 
CND SHELLAC behandeling inclusief mini manicure € 27,50